Avantajele focarelor din otel

Inima semineului, focarul este ceea ce face ca flacara sa arate perfect, sa fie usor de intretinut si sa aiba costuri mici de exploatare.

De aceea, primul pas in alegerea unui semineu este alegerea focarului. Noi avem, fara discutie, cele mai bune focare de seminee pe lemn si gaz din lume. Focarele pentru seminee pe lemn sunt facute din otel sudat cu precizie de 1 micron iar interiorul este captusit cu samota patent de fabricatie care retine caldura in interior. Astfel, la semineele de calitate, samota inlocuieste batranescul recuperator de caldura!

Avantaje principale:
1. interiorul focarului nu este negru ci are o culoare placuta, mult mai de dorit in casa dumneavoastra;
2. se consuma mult mai putin lemn, iar lemnul din interior tine mai mult, asigurandu-va mai mult confort!

Focarele pentru seminee pe gaz sunt facute tot din otel sudat cu precizie de 1 micron, captusit inauntru cu un material ce imita caramida. Toate focarele pe gaz sunt foarte sigure (au flacara pilot, aprindere piezzo, tot ce tine de un arzator de calitate) si avem si solutii tip tiraj fortat !

Toate focarele pentru seminee sunt construite din otel si captusite cu caramida refractara, ceea ce garanteaza cel mai frumos design, cea mai buna calitate si ne permite sa executam orice focar in orice forma si la orice dimensiune doriti !

Toate focarele pentru seminee contin sistem de reglare a tirajului, sistem de protejare a geamului impotriva murdaririi prin perdea de aer cald, tava de colectare a scrumului si pot degaja caldura fie prin radiatie fie prin convectie (incalzirea prin convectie asigura temperatura constanta oriunde in camera). Focarele din otel pentru seminee nu sunt negre pe interior (cazul focarelor pe fonta) ceea ce le face sa aiba un design frumos si sa 'incalzeasca' decorativ spatiul si atunci cand sunt inchise. La comanda, puteti alege daca focarul se va deschide lateral sau vertical; de asemenea, puteti alege culoarea focarului dintr-o combinatie de negru, crom, inox sau auriu.

Optional, focarele pentru seminee pot fi prevazute cu placa de convectie pentru incalzirea mai multor camere, cu sistem de preparare apa calda menajera, cu usita de acces prin spate (pentru incarcarea cu lemne din alta camera), etc.